Nejnovější recenze ze sekce Ústní vody
- Pocit čistých úst
- Skvělá chuť
- Neslzí mi oči
- Chuť je dlouhotrvající ale přebíjí chuť jídla nebo nápojů
Pro ty, kterým vadí alkohol ale chtějí kvalitní ústní vodu je to myslím ideální.
Jen se mi zdá že oproti Listerine s alkoholem je méně účinná
Naše nejoblíbenější
Super chuť
- ústní voda mě vyhovuje a ještě bělí zuby
je to novinka mám zkušenosti s jiným tak ho vyzkouším a uvidíme
dobré zkušenosti
- Bezkonkurenční v ústní hygieně.
Vybrala jsem jej pro manžela-dárek.
Vlastní zkušenost-úžasný.
- Bozkonkurenční v ústní hygieně.
Prima čistí a bělí zuby.
Používám nejméně 20 let. Nic lepšího /přírodního!/ na paradontozu není.
- dobrý tvar
- vhodná na cesty
- vydrží dlouho
- opravdu bělí
opravdu funguje. Už jsem vyzkoušela spoustu zubních past a spoustu ústních vod, ale pravda je, že tahle pasta opravdu zuby bělí, ale používám ji jen večer, na ráno mám jinou
má mnohem lepší tvar, než ostatní zubní pasty a můžete si jí v pohodě vzít někam na cesty, protože nezabere moc místa. Jednou jsem jí vyzkoušela u babičky a od té doby jsem jí všude hledala, ale nemohla jsem jí najít, protože byla vyprodaná a když někde byla, tak byla zbytečně předražená, třeba za 60,- což bych za zubní pastu nedala. Potom jsem jí konečně našla v Tetě, kde byla ve slevě za pouhých 25 korun. Tak jsem si jí koupila. A vydržela přes čtyři měsíce i přesto, že jsem jí používala 2x denně.. příjemě mě překvapila, doporučuji ;)
vyborne
Ze zkušenosti, používám dlouhodobě, vyhovuje mi
- doporučuji
- nemám žádné proti
je to super
- vynikající
velká spokojenost
Používám již několik let po zjištění příznaků parodontitidy. Přpravek se podílí spolu s dalšími opatřeními na úspěšném potlačení těchto příznaků.
produkt byl vybrán kvůli celkové ceně- neplatit poštovné
- S touto ústní vodou jsem se setkala poprvé v životě a, bohužel, také naposledy v drogerii Sipron.
- - je absolutně bezkonkurenční
- - krásně mi vybělila zuby
- - osvěžila dech
- - zahojila rány typu aft, regenerace po trhání
- - je bezkonkurenčně levná a je jí hodně
- - myslím, že i české výroby (jak se může stát, že je na trhu tolik upozaděná a doslova zardoušena všemi těmi zahraničními předraženými šmuky, nechápu. Opravdu skvělá ústní voda. A vskutku věřím, že i sedmibylinná.)
- Téměř nikde ji nelze sehnat !!!!
Rozhodně ji všem doporučuji. V poměru účinnost/cena,litráž zcela bezkonkurenční. A jsem přesvědčena, že je cíleně upozaďována spotřebiteli, aby byl nucen nakupovat předražené výrobky. Tato voda příjemně osvěží a ne jako např. Listerin doslova vypálí ústa. Zůstává po ní mentolový dech. Po delším používání jsem měla dojem, že mé zuby jsou citelně světlejší.
vyhovuje mi ústní voda bez alkoholu, je příjemná
- - nedoporučuje užívat se dlouhodobě bez pauzy, moje zubní hygienistka se zhrozila,když jsem jí řekla,že Listerine používám již půl roku a přítelova hygienistka tvrdí to samé,tato voda je prý příliš agresivní a při dlouhodobějším užívání může sklovinu naopak spíš poškodit,já už ji nepoužívám raději vůbec a přešla jsem na Lacalut a potom zkusím zase něco jiného
nedoporučuji ( názor zubních hygienistek)
- chuť
velká spokojenost
- užívám dlouhodobě,mám vyzkoušeno, osvěží dech a věřím,že i vyčistí mezizubní prostory, kam kartáček nemůže
produkt užívá i moje 10 letá vnučka, bez vypláchnutí úst není čištění zubů úplné ani pro mě ani pro ni